Únor 2009

japonská premiera twilight

28. února 2009 v 18:31 StMíVáNí

lionandlamblove.org

diplomek pro gaby-y

28. února 2009 v 18:01 sB
doufam ze se libi

elizebeth reaser-životopis

28. února 2009 v 17:57 Elizabeth Reaser
Povolání: Herečka
Věk: 33
Datum narození: 15. 06. 1975
Místo narození: Bloomfield, Michigan, USA
Znamení: Blíženci


Elizabeth Ann Reaser je americká herečka. V roce 2005 natočila dva celovečerní filmy: Stay a The family Stone, ve kterých se proslavila. Roku 2006 si zahrála v seriálu Saved a hostovala také ve známém seriálu Chirurgové (Grey´s anatomy), jako žena bez tváře. V nynější době hraje hlavní roli v seriálu The Ex-list jako Bella Bloom. Elizabeth si zahrála i v úspěšném filmu Stmívání, který byl natočen podle knižní předlohy autorky Stephenie Meyer, hraje zde postavu Esme Cullen.

Reaserová se narodila v Bloomfield, Michiganu, na předměstí Detroitu. Je dcerou Karen Davidsonové a Johna Reasra. Je absolventkou na Juilliard School, rovněž tak na Birmingham Seaholm High Scool a Avondale High School.

Byla objevena v Londýně, kde se připravovala na svou roli ve filmu Saved. V říjnu roku 2004 ji magazín Interview nominoval mezi "14 nově vznikajících tvůrčích žen". Získala cenu "Poroty" v Newport Beach Film Festival v roce 2006 za její práci ve filmu Sweet Land a v roce 2007 byla nominována ma cenu Nezávislého ducha jako "Best female lead". Reaserová také získala cenu Emmy Primetime za vynikající výkon hostujícího herce v seriálu Chirurgové za těhotnou ženu, která trpí amnézií.

životopis peter fecinelli

28. února 2009 v 17:54 Peter Fecinelli¨
Povolání: Herec
Věk: 35
Datum narození: 26. 11. 1973
Místo narození: Queens, New York, USA
Znamení: Střelec
Peter Facinelli je americký herec.
Vystudoval Atlantic Theater Company (hereckou školu v New Yorku).
Při natáčení filmu An Unfinished Affair se seznámil se svou současnou manželkou Jennií Garth
S Jennií má dvě dcery (Luca Bella a Lola Ray).
Můžeme ho vidět ve filmu Twilight (Stmívání), kde si zahrál upíra Dr.Carlisle Cullena. Film je o upíru Edwardu Cullenovi (Robert Pattinson), který pozná dívku Isabellu Swan (Kirsten Stewart). Oba se do sebe vášnivě zamilují a čelí s rodinou Cullenů různým překážkám.

Životopis Kristen Steward

28. února 2009 v 17:48 KRisTen SteWarD

Povolání: Herečka, zpěvačka
Věk: 18
Datum narození: 9. 04. 1990
Místo narození: Colorado, USA
Znamení: Beran


Kristen Stewart se poprvé představila širšímu publiku ve filmu Úkryt, v němž si zahrála s Jodie Foster. V roce 2006 natáčí horor bratří Pangových The Messengers, kde se objeví v titulní roli a zahraje si s Meg Ryan a Adamem Brody v romantickém komediálním dramatu scénáristy a režiséra Jonathana Kasdena In the Land of Women.

Roku 2004 ztvárnila jednu z rolí televizního filmu Speak z produkce Showtime, který si při své premiéře na filmovém festivalu Sundance v roce 2004 získal velkou přízeň filmové kritiky. Následující rok se objevila v dramatu Fierce People režiséra Griffina Dunnea, (který měl premiéru na letošním festivalu Tribeca) a ve filmu Zathura: Vesmírné dobrodružství (režie Jon Favreau), kde si zahrála starší sestru šestiletého Dannyho (Jonah Bobo) a desetiletého Waltera (Josh Hutcherson). Film vypráví o tom, jak Danny, zamčený v temném a strašidelném sklepě, objeví starou deskovou
hru Zathura. Když se mu nedaří přimět bratra Waltera, aby si ji zahrál s ním, začne hrát sám. Už od prvního tahu je však jasné, že Zathura není jen tak obyčejná hra...

Mezi její další filmy patří Chyťte tu holku, Undertow, Cold Creek Manor a Životní jistoty.

Zazářila také ve dramatu Útěk do divočiny (into the wild/2007)kde si střihla roli mladé "hippísačky" Tracy Tatrové. Její výkon ve filmu sklidil velký úspěch a dobré ohlasy u kritiků.

Od 27.11.2008 jí můžeme vidět ve filmu Twilight (Stmívání) kde si zahraje jednu z hlavní role Isabellu Swanovou, která se vášnivě zamiluje do upíra Edwarda Cullena (Robert Pattinson).

Ale jak už to u Kristen bývá nejsou to zdaleka poslední filmy, které točí. Těšit se můžeme už na další filmové trháky

filmografie Kristen Steward

28. února 2009 v 17:47 KRisTen SteWarD


2009 -Adventureland
2009 -Nový Měsíc (New Moon) role: Bella Swan
2009 -Welcome to the Rileys
2008 -Jumper role: Sophie
2008 -Stmívání (Twilight) role: Isabella Swan
2008 -What Just Happened? role: Zoe
2008 -Yellow Handkerchief role: Martine
2007 -Cutlass role: Young Robin
2007 -Na území žen (In the Land of Women) role: Lucy Hardwicke
2007 -Útěk do divočiny (Into the Wild) role: Tracy Tatro
2007 -The Cake Eaters role: Georgia
2007 -Prokletí domu slunečnic (The Messengers) role: Jess
2005 -Nelítostná rasa (Fierce People) role: Maya
2005 -Zathura: Vesmírné dobrodružství (Zathura: A Space Adventure) role: Lisa
2004 -Chyťte tu holku (Catch That Kid) role: Maddy
2004 -Mluv (Speak) role: Melinda Sordino
2004 -Undertow role: Lila
2003 -Cold Creek Manor role: Kristen Tilson
2002 -Úkryt (Panic Room) role: Sarah Altman
2001 -Životní jistoty (The Safety of Objects) role: Sam Jennings



filmografie ashley greene

28. února 2009 v 17:42 Ashley Greene
2009 -Nový Měsíc (New Moon) role: Alice Cullen
2008 -Stmívání (Twilight) role:
Alice Cullen
2007 -King of California role: McDonald's Customer
2006 -Desire role: Renata / ...

filmografie kallan lutz

28. února 2009 v 17:40 Kellan Lutz

2009 -Nový Měsíc (New Moon) role: Emmett Cullen
2008 -Prom Night role: Rick Leland
2008 -Stmívání (Twilight) role: Emmett Cullen
2006 -Rebelka (Stick it) role: Frank

Životopis Kellan Lutz

28. února 2009 v 17:38 Kellan Lutz


Povolání: herec
Věk: 23
Datum narození: 15. 03. 1985
Místo narození: Severní Dakota
Znamení: Ryby




Kellen pochází z Severní Dakoty. V roce 2003 se přestěhoval za svým otcem. Chtěl se věnovat herectví a také si užívat na pláži. Kellenovi přátelé o něm říkají,že je to bavič a smíšek.

Mluví plyně španělsky. Má rád Extreme Skateboarding & Tricks, souboje ve své váhové kategorii,basebal,basketball, lacrosse, plavání, tenis, badminton, lyžování, snowboarding, tanec, kreslení a je také dobrý zpěvák.

Už ve svém dětství začal rozvíjet své talenty.

Známe ho například z filmů jako jsou : Stick it, Accepted, Summerland, 6 feet under a mnoha dalších seriálech. V současné době je v Americe uvedena premiéra jeho nového filmu Prom night a v na konci roku 2008, 12.12., vychází romantická sága o lásce mezi upírem a prostou dívkou Twilight(Stmívání) podle bestselleru spisovatelky Stephenie Meyer. Ve kterém si Kellan zahraje upíra Emmetta Cullena

Životopis Ashley greene

28. února 2009 v 17:36 Ashley Greene


Povolání: Herečka
Věk: 22
Datum narození: 21.02. 1987
Místo narození: Jackonsville, Florida, USA
Znamení: Ryby



Ashley Michele Greene je americká filmová herečka a modelka. Nejvíce ji proslavila role Alice Cullen ve filmu Stmívání.

Ashley se narodila v Jacksonville na Floridě Joe a Michele Greenovým.
Vyrůstala v Middleburgu a Jacksonvillu, pak odešla na Univerzitní křesťanskou školu, poté ještě na Wolfson High School, dyž byla v 10. třídě. V sedmnácti se odstěhovala do Los Angeles v Kalifornii zabývat se herectvím.

Má maldšího bratra jménem Joe, který bydlí stále se svými rodiči v Jacksonville.
Greeneová je dobrá kamarádka s herci z filmu Stmívání, s Kellanem Lutzem a Jacksonem Rathbonem.

Původně chtěla být Greeneová modelkou, ale bylo jí řečeno, že není dostatečně vysoká, a tak se měla prý spíše zaměřit na reklamy
.
Po zahrání si v pár reklamách zjistila, že miluje herectví.

Přestože se její kariéra stále vyvíjí, hostovala již v mnoha populárních pořadech, jako například v Punk'd a Crossing Jordan, stejně jako v komerčních iPodeh. Greeneová si po velké přestávce zahrála ve filmu Stmívání, který byl natočen podle stejnojmenného bestselleru Sephenie Meyerové, jako upírka Alice Cullenová společně s Kellanem Lutzem, se kterým si zahraje i ve filmu Warrior.




fotešky roba patinsona

28. února 2009 v 17:29 RoBeRt PaTtiNsOn
Robert PattinsonRobert PattinsonRobert PattinsonRobert PattinsonRobert Pattinsonhodil pěknej obličej
Robert PattinsonRobert PattinsonRobert PattinsonRobert PattinsonRobert PattinsonRobert PattinsonRobert PattinsonRobert PattinsonRobert PattinsonRobert PattinsonRobert PattinsonRobert PattinsonRobert PattinsonRobert PattinsonRobert PattinsonRobert PattinsonRobert PattinsonRobert PattinsonRobert PattinsonRobert PattinsonRobert Pattinson
zdroj:osobnosti.cz

shooty the veronicas

28. února 2009 v 17:14
Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting
Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting
Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting
Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting
Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting
Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting
star-shooty.blog.cz

shooty pcd

28. února 2009 v 17:12
Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting
Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting
Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting
Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting
Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hostingstar-shooty.blog.cz


shooty lady gaga

28. února 2009 v 17:10
Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting
Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting
Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hostingstar-shooty.blog.cz

shooty william moseley

28. února 2009 v 17:08 WilLiAm MoSeLeY
Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting
Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting
Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hostingzdroj:svet-shooty.blog.cz

shooty heatha ledgera

28. února 2009 v 17:06 HeAtH LeDgeR
Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting
Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting
Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hostingzdroj:http://star-shooty.blog.cz/rubriky/heath-ledger

shooty let ´s dance 2

28. února 2009 v 17:03 lEt´s DaNcE 2/StrEEt DanCe

zdroj:http://avril-is-the-best.blog.cz/0806/step-up-2-promo-shoot-with-robert-hoffman