filmografie Drewa Seeleye

23. ledna 2009 v 17:17 |  RoBErt HoFFmAn

Filmografie Drew Seeley


2008 -Moderní popelka 2 (Another Cinderella Story) role: Joey Parker
2008 -Romancing the Phone role: David / Jeffrey
2007 -Claire role: Bobby
2005 -Všechna naše tajemství (Campus Confidential) role: Logan
2004 -Bez mobilu ani ránu (Stuck in the Suburbs) role: Front Desk Clerk
2003 -One Tree Hill role: Johnny 'Vegas' Norris








ahoj chtěla bych vás všechny poprosit jestli by jste pro mě hlasli na http://michelle95.blog.cz/0901/2-kolo-sonb#komentare jsem tam jako denizga moc vám všem děkuju a pište kolikaté hlasky to byli
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Lusy & Veri Tvoje SB♥♥ Muck__SB♥♥ = Láw yůú =o♥ Lusy & Veri Tvoje SB♥♥ Muck__SB♥♥ = Láw yůú =o♥ | E-mail | Web | 23. ledna 2009 v 18:17 | Reagovat

ahOjky SB, obíham a všeech se ptáám: Co budeš mít na vysvěčení???? :)) xD A ják se jinák máš??? ♥

2 Klárčík:-* Klárčík:-* | Web | 23. ledna 2009 v 19:54 | Reagovat

AhOjky děkuju za hlásek a za podporu:)  ( za to SONCelebrita za ashley tisdale:) moOoc :) děkujeme:-* Jesi ceš můžem se spřátelit  dyštak písni na blog :) Ps: máš to tady  moOoc hezů :) Pp:-*

a fkt děkujeme chceme vyhrát:)

3 Verushka Verushka | Web | 24. ledna 2009 v 8:37 | Reagovat

GRATULUJU!!!Postupuješ do 2. kola SONB na mém blogu, tak si scháněj hlásky!!!

4 Verushka Verushka | Web | 24. ledna 2009 v 10:07 | Reagovat

jj..ten co vypadne dostane diplomek! :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama