Leden 2009

diplomky za 8.+9.sb

24. ledna 2009 v 15:41 sB
diplomek pro k-l-kravy.blog.cz za 9.sb


a diplomek pro 8.sb michelle95.blog.cz


foootečky chada

24. ledna 2009 v 11:19 ChAd MiChaeL MurRay
Chad Michael MurrayChad Michael Murray ahoj chtěla bych vás všechny poprosit jestli by jste hlasovali pro tento blog na http://michelle95.blog.cz/0901/2-kolo-sonb jsem tam jako Denizga a pište kolikaté to byli Chad Michael Murrayhlasy.MVMRChad Michael MurrayChad Michael MurrayChad Michael MurrayChad Michael MurrayChad Michael MurrayChad Michael MurrayChad Michael MurrayChad Michael MurrayChad Michael MurrayChad Michael MurrayChad Michael MurrayChad Michael MurrayChad Michael Murray

filmografie Drewa Seeleye

23. ledna 2009 v 17:17 RoBErt HoFFmAn

Filmografie Drew Seeley


2008 -Moderní popelka 2 (Another Cinderella Story) role: Joey Parker
2008 -Romancing the Phone role: David / Jeffrey
2007 -Claire role: Bobby
2005 -Všechna naše tajemství (Campus Confidential) role: Logan
2004 -Bez mobilu ani ránu (Stuck in the Suburbs) role: Front Desk Clerk
2003 -One Tree Hill role: Johnny 'Vegas' Norris








ahoj chtěla bych vás všechny poprosit jestli by jste pro mě hlasli na http://michelle95.blog.cz/0901/2-kolo-sonb#komentare jsem tam jako denizga moc vám všem děkuju a pište kolikaté hlasky to byli

info o seleně gomez

23. ledna 2009 v 17:12 SeLEna GoMeZ




Životopis

Celým jménem se jmenuje Selena Marie Gomez. Narodila se 22.července 1992. Její herecká kariéra začala v roce 2002, kdy si zahrála Giannu v seriálu Barney & friends, zde se taky seznámila se svou dobrou kamarádkou Demi Lovato, která hrála Angelu. Potom dostala roly ve filmu Spy Kids 3D: Game Over, and Brain Zapped. Poprvé se objevila na konkurzu Disney, poté se odstěhovala z Texasu do Californie a stala se členem Disney "rodiny". Začala se objevovat v populárních seriálech The suite life of Zack and Cody, Hannah Montana-zde si zahrála ve dvou dílech zpěvačku Mikaylu. Její přestávka zkončila v říjnu , kdy se zúčastnila konkurzu na seriál Wizards of Waverly Place jako Alex Russo.

K jejím koníčkům patří zpěv, roztleskávání a její velkou vášní je herectví. Selena je na dobré cestě stát se další velkou hvězdou Disney Chanel.

Zdroj:
http://mileycyrus.blog.cz/

filmografie seleny gomez

23. ledna 2009 v 17:11 SeLEna GoMeZ

Filmografie Seleny Gomez


2008 -Moderní popelka 2 (Another Cinderella Story) role: Mary
2008 -Horton Hears a Who! (Horton) role: Helga
2007 -Spy Kids 3-D: Game Over role: Waterpark Girl
2007 -Wizards of Waverly Place (Wizards Of Waverly Place) role: Alex Russo
2006 -Hannah Montana role: Mikayla
2005 -Walker, texas ranger: Falešné obvinění (Walker, Texas Ranger: Trial by Fire) role: Julie
2003 -Spy Kids 3D: Game Over role: Waterpark Girl

Selena Gomez



selenka

22. ledna 2009 v 18:23 SeLEna GoMeZ


mileyny fotky

22. ledna 2009 v 18:12 MiLeY CyRus
Miley Cyrusahoj hlasně te pro me pls na michelle95.blog.cz v sonb jsem tam jako Denizga muck děkujuMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley Cyrus

miley

22. ledna 2009 v 18:01 MiLeY CyRus
Miley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley CyrusMiley Cyrus








video k Moderní popelce 2

22. ledna 2009 v 11:56 SeLEna GoMeZ
hlasněte pls pro mě na michelle95.blog.cz jsem tam jako Denizga děkuju