Březen 2008

chris brown-fotky

12. března 2008 v 14:55









15.diplomek

11. března 2008 v 19:47 DiPloMkY

14.diplomek

10. března 2008 v 16:47 DiPloMkY

13.diplom

9. března 2008 v 16:35 DiPloMkY

12.diplom

8. března 2008 v 17:07 DiPloMkY

11.diplom

7. března 2008 v 20:41 DiPloMkY
no neni k sežrání


big obázky jeremyho

7. března 2008 v 13:29 JeRemY SuMptEr
létající čestmýr létá tam a zpět asi jako já

štpatná zpráva

7. března 2008 v 8:23
lékaři tvrdí že Patrickovi zbívá už jen 5.týdnů života.Má rakovinu slinivky břišní.

Filmografie patricka

7. března 2008 v 8:21
2005Icon ...Jason Monk
2005Ochránce (Pacifier, The) ...Sam Wheat
2005Univerzální uklízečka (Keeping Mum) ...Lance
2004Legenda o Jiřím a drakovi (George and the Dragon) ...Garth
1986Dirty Dancing: Havana Nights ...Dance Class Instructor
2003One Last Dance ...Travis MacPhearson
200311:14 ...Frank
2002Probuzení v Reno (Waking Up in Reno) ...Roy Kirkendall
2001Green Dragon ...Gunnery Sergeant Jim Lance
2001Donnie Darko (Donnie Darko) ...Jim Cunningham
2000Lulu se vrací (Forever Lulu) ...Ben Clifton
1998Letters from a Killer ...Race Darnell
1998Black Dog ...Jack Crews
1995Tall Tale ...Pecos Bill
1995To Wong Foo Thanks for Everything, Julie Newmar ...Vida Boheme
1995Tři přání (Three Wishes) ...Jack McCloud
1994Heaven & Hell: North & South, Book III ...Orry Main
1993Táta lump (Father Hood) ...Jack Charles
1992City of Joy ...Max Lowe
1992Amazing Stories: Book Three ...Eric David Peterson (segment "Life on Death Row")
1991Bod zlomu (Point Break) ...Bodhi
1990Ghost ...Sam Wheat
1989Hrozba smrti (Road House) ...James Dalton
1988Tiger Warsaw ...Chuck 'Tiger' Warsaw
1987Hříšný tanec (Dirty Dancing) ...Johnny Castle
1987Steel Dawn ...Nomad
1984Grandview, U.S.A. ...Ernie 'Slam' Webster
1984Red Dawn ...Jed Eckert
1983Horečka sobotní noci 2 (Staying Alive) ...Dancer/extra
1983Sedm neohrožených (Uncommon Valor) ...Kevin Scott
1982Renegades, The ...Bandit
1981Return of the Rebels ...K.C. Barnes
1980Comeback Kid, The ...Chuck
1979Skatetown, U.S.A. ...Ace Johnson

10.diplom

7. března 2008 v 8:09 DiPloMkY

9.diplom

6. března 2008 v 18:29 DiPloMkY