Únor 2008


adresy

17. února 2008 v 18:13 HiGh ScHoOl MuSiCal
Zac Efron

c/o Alchemy Entertainment


9229 Sunset Blvd.

Suite 720

Los Angeles, CA 90069

Etats-Unis
Vanessa Anne Hudgens

c/o Untitled Ent.


331 N. Mapple Dr., 2nd floor

Beverly Hills, CA 90210

Etats-Unis
Disney / Lucas Grabeel

3800 Alameda Ave.,


Burbank, CA, 91505

Etats-Unis
Ashley Tisdale Fan Mail

c/o Hollywood Center Studios


1040 N. Las Palmas, Bldg 33, Third Floor

Los Angeles, CA 90038

Etats-Unis
Corbin Bleu

10041 Riverside Drive, Suite 95

Toluca Lake, CA 91602

Etats-Unis
Monique Coleman

c/o Monster Talent Management

5724 West Third St. #308

Los Angeles, CA 90036

Etats-Unis
Zdroj:www.zefron.blog.cz




Ashley 4

17. února 2008 v 17:38 AsHleY TisDaLe
njn 2 nejlepší kámojdy
spolu s její ségrou teda aspoň myslim




Peter Pan

8. února 2008 v 21:04 JeRemY SuMptEr
Jeremy SumpterJeremy SumpterJeremy Sumpter

Jeremy Sumpter 4

8. února 2008 v 21:02 JeRemY SuMptEr
Jeremy SumpterJeremy SumpterJeremy Sumpter Jeremy SumpterJeremy Sumpter Jeremy Sumpter Jeremy Sumpter Jeremy Sumpter Jeremy Sumpter tak takhle vypadá náprstek jóóóóóó
Jeremy SumpterJeremy SumpterJeremy SumpterJeremy SumpterJeremy SumpterJeremy SumpterJeremy SumpterJeremy SumpterJeremy SumpterJeremy Sumpter

Heath Ledger-filmografie

8. února 2008 v 20:38 HeAtH LeDgeR
2008Temný rytíř (Joker)
2007I'm Not There (Bob Dylan)
2006Candy (Dan)
2005Kletba bratří Grimmů (Jake)
Legendy z Dogtownu (Skip)
Zkrocená hora (Ennis Del Mar)
Casanova (Lord Jacomo Casanova)
2003Ned Kelly (Ned Kelly)
Pojídač hříchů (Alex Bernier)
2002Čtyři pírka - zkouška cti (Harry Faversham)
2001Příběh rytíře (William)
Ples příšer (Sonny Grotowski)
2000Patriot (2000) (Gabriel Martin)
199910 důvodů, proč tě nenávidím (Patrick 'Pat' Verona)
Ruce pryč... Aneb historky z australského podsvětí (Jimmy)
1997Tlapka (Oberon)

Heath Ledger-info

8. února 2008 v 20:37 HeAtH LeDgeR
celé jméno-Heathcliff Andrew Ledger
datum narození-4.4.1979
datum úmrtí-+22.1.2008
místo narození-Perth,západní Austrálie
znamení-beran


heath Ledger

8. února 2008 v 17:46 HeAtH LeDgeR
Heath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath LedgerHeath Ledger hrozná škoda že umřel co?




jeremy na vodě

7. února 2008 v 15:06 JeRemY SuMptEr
káááááár kkkááááááááárr