Leden 2008

Eragon

22. ledna 2008 v 13:58

green day-fotky

22. ledna 2008 v 13:53
Green dayGreen dayGreen dayGreen dayGreen dayGreen day

us 5-fotky

22. ledna 2008 v 13:34
US5US5US5

evanescence

22. ledna 2008 v 13:31
EvanescenceEvanescenceEvanescenceEvanescenceEvanescenceEvanescenceEvanescenceEvanescenceEvanescenceEvanescence

Amy lee-fotky

22. ledna 2008 v 13:27
Amy LeeAmy LeeAmy LeeAmy LeeAmy LeeAmy LeeAmy Lee

photo

22. ledna 2008 v 13:11 ZaC EfRon

photečky

22. ledna 2008 v 12:49 ZaC EfRon





Atomic kitten

22. ledna 2008 v 12:32 !!!!!oStaTnÍ!!!!!
/* <![CDATA[ */ var bbs=screen,bbn=navigator,bbh;bbh='&ubl='+bbn.browserLanguage+'&ucc='+bbn.cpuClass+'&ucd='+bbs.colorDepth+'&uce='+bbn.cookieEnabled+'&udx='+bbs.deviceXDPI+'&udy='+bbs.deviceYDPI+'&usl='+bbn.systemLanguage+'&uje='+bbn.javaEnabled()+'&uah='+bbs.availHeight+'&uaw='+bbs.availWidth+'&ubd='+bbs.bufferDepth+'&uhe='+bbs.height+'&ulx='+bbs.logicalXDPI+'&uly='+bbs.logicalYDPI+'&use='+bbs.fontSmoothingEnabled+'&uto='+(new Date()).getTimezoneOffset()+'&uti='+(new Date()).getTime()+'&uui='+bbs.updateInterval+'&uul='+bbn.userLanguage+'&uwi='+bbs.width; document.write("<scr"+"ipt language='JavaScript' charset='windows-1250' type='text/javascript' src='http://adarbo2.bbmedia.cz/please/showit/748/1/1/6/?typkodu=js&_idplan=24292"+bbh+"&alttext=0&border=0&bust="+Math.random()+"&target=_blank'><"+"\/scr"+"ipt>"); /* ]]> */

Matthew Lawrence

22. ledna 2008 v 12:11
Matthew LawrenceMatthew LawrenceMatthew LawrenceMatthew LawrenceMatthew LawrenceMatthew Lawrence

fotky

21. ledna 2008 v 18:18 KrIsTeN BelL

x-tina

21. ledna 2008 v 18:12
Christina AquileraChristina Aquilera
Sexy dračice v námořnickém oblečku

Sexy dračice v námořnickém oblečku


Patrick swayze-info

21. ledna 2008 v 17:59

Herec

Datum narození:18.08.1952
Místo narození:Houston, Texas, USA
Znamení: Lev
Jako syn známé tanečnice a choreografky Patsy Swayzeové, která vedla v Houstonu taneční školu, se věnoval od dětství za její asistence pohybové průpravě. V jejím zdokonalování pokračoval posléze v New Yorku v Harknessově a Joffreyově baletních školách a jako člen souboru Eliota Felda. Na sportovní stipendium vystudoval San Jacinto College v Houstonu.

Profesionální uměleckou kariéru zahájil úlohou čarovného prince v zájezdové show Disney on Parade, ale upozornil na sebe teprve na Broadwayi ústředním partem tanečníka Dannyho Zuka v muzikálu Pomáda. Dřív než se výrazněji uplatnil před film. kamerou, vystupoval v TV, kde mu přinesla popularitu postava plantážníkova syna Orryho Maina, džentlmena a důstojníka armády Konfederace, jednoho z hrdinů historického seriálu Sever a Jih.

První větší film. roli, maloměstského rebela Darrela Curtise, vytvořil v dramatu o soupeření mládežnických gangů 50. let Outsideři (r. F. F. Coppola). Hvězdu z něho učinil světově úspěšný taneční snímek Hříšný tanec (r. E. Ardolino), v němž mohl dokonale využít své taneční i herecké schopnosti v postavě Johnnyho Castlea, tanečního instruktora z prázdninového letoviska. Pro tento film také napsal a nazpíval píseň She's Like the Wind (Ona je jak vítr).

Svou tělesnou zdatnost posléze prokázal v úloze krále mořských vln Bodhieho, přátelského vůdce losangeleského gangu surfařů, podezřelých z přepadení mnoha bank, v kriminálním thrilleru Bod zlomu (r. K. Bigelowová). Ve zcela odlišné poloze se představil v duchařské komedii Duch (r. J. Zucker), kde se zjevuje jako duch násilně zesnulého bankovního úředníka Sama Wheata, který naváže spojení se světem živých prostřednictvím média - bizarní černošky (Whoopi Goldbergová).

K nominovaným na Zlatý glóbus 1995 se přiřadil díky roli noblesního transvestity Vidy Boheme, který se svými společníky (Wesley Snipes a John Leguizamo) způsobí během víkendu malou revoluci mezi obyvateli jedné vesnice, v bláznivé převlekové komedii Tři muži v negližé (r. B. Kidronová).

Z jeho dramaticky náročnějších rolí vyniká zejm. postava amerického lékaře Maxe Lowea, hledajícího ztracenou rovnováhu a smysl života v chudobě indické periferie, v psychologickém snímku Město radosti (r. R. Joffé). Od 1975 je P. S. ženatý s finskou tanečnicí a herečkou Lisou Niemiovou, po jejímž boku hrál ve sci-fi filmu Ocelový úsvit (r. L. Hool).

filmografie

21. ledna 2008 v 17:53
2007-Georgiino Pravidlo(georgia Rule)....Harlan
2006-Eragon(Eragon).....Murtagh
2005-Čtyři bratři(Four Brothers).....Jack Mercer
2004-Světla páteční noci(Friday Night Lights)........Don Billingsley
2004-Trója (troy)........Patroclus

garrett hedlund-info

21. ledna 2008 v 17:45
Garrett Hedlund
datum narození-03.09.1984
znamení-panna
místo narození-Roseau,Minnesota,USA

garrett hedlund

21. ledna 2008 v 17:43
Garrett HedlundGarrett HedlundGarrett HedlundGarrett HedlundGarrett HedlundGarrett HedlundGarrett Hedlunds spolu s edouGarrett HedlundGarrett HedlundGarrett Hedlund